Woningbouw

Of het nu gaat om vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kap woningen of appartementencomplexen, Celsius is de flexibele partij als het gaat om de verzorging van installaties en techniek. Wij zorgen ervoor dat aannemers op ons kunnen bouwen en zowel investeerders als kopers tevreden zijn.

Gezondheidszorg

De zorg is continu in ontwikkeling. De cliënt staat daarbij steeds meer centraal. Dat stelt uiteraard ook specifieke eisen aan de mogelijkheden en toepassingen van uw technische installaties. Celsius beschikt over de benodigde kennis en ervaring om zorginstellingen hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn.

Industrie

Continuïteit, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten als het gaat om technische installaties voor industriële bedrijven. Wij hebben de kennis van wet- en regelgeving in huis om u te adviseren en ontzorgen, zodat u altijd voldoet aan de gewenste of vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Utiliteit

Het adviseren, plaatsen en onderhouden van slimme, duurzame en comfortabele installaties bij bedrijven en instellingen is ons dagelijks werk. Celsius beschikt over alle benodigde kennis en ervaring én over een snelle 24/7 servicedienst om bij te dragen aan de continuïteit opdrachtgevers.